سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی بهترین موتورهای جستجو در زمبنه های علمی


همیشه برای انجام دادن تحقیقات خصوصا در موضوعات دانشگاهی و علمی، گوگل بهترین ابزار جستجوی آنلاین نیست. اما زمانی که به جسجوی آنلاین برای تکالیف و پروژه‌تان فکری می‌کنید گوگل اولین نامی است که به ذهنتان می‌آید اما گوگل هم همیشه نتایج کامل و دقیق را به ما ارائه نمی‌دهد. اما به غیر از گوگل، بعضی موتورهای جستجو هستند که مخصوص برای تحقیق‌های دانشگاهی طراحی شده‌اند. با آنها می‌توانید سریعا اطلاعات مرتبط را به دست بیاورید و از زیر و بالا کردن صفحات نامرتبط یا بی‌کیفیت راحت شوید.
اینجا تعدادی از بهترین موتور‌های جستجوی دانشگاهی معرفی شده است. این موتور‌ها به شما کمک‌ می‌کنند منابع تحقیقی را که می‌خواهید سریع، راحت و با کیفیت بیابید.
ورچوئل ال.آر.سی
با ورچوئل ال.آر.سی سایت آموزشی با محتوای بسیار با کیفیت را کشف می‌کنید. پایگاه ورچوئل حاوی هزاران وبسایت آموزشی نمایه شده است. با استفاده از جستجوی سفارشی گوگل درون این سایت قادر خواهید بود تا به سرعت نتایج دقیق برای کامل‌ کردن تحقیق‌تان به دست آورید. این موتور جستجو توسط آموزگاران و حرفه‌ای‌های کتابداری سراسر دنیا نمایه شده است و دانشجویان منابع عالی برای تکالیف و پروژه‌های دانشگاهی‌شان می‌توانند بیابند. خلاصه اینکه ورچوئل ال.آر.سی نقطه‌ی شروع منابع تحقیقی برای یافتن منابع آنلاینی است که می‌تواند شما را در مطالعه‌هایتان یاری دهد.
آی‌‌سیک
آی‌سیک یکی از آسانترین، بهترین و پرکاربرترین موتور‌های جستجو برای تحقیق‌های دانشگاهی در اینترنت است. طراحی آن به گونه‌ای انجام شده تا این موتور جستجو در ذهن آموزگاران، دانشجویان و محققان بماند. آی‌سیک تنها نتایج مرتبط و مطمئن را بازیابی می‌کند در نتیجه در زمانتان صرفه‌جویی می‌شود و کارتان سریعتر انجام می‌شود. با آی‌سیک می‌توانید منابع امن، معتبر، هوشمند بیابید و در زمانتان صرفه‌جویی کنید.
آکادمیک اینفو
آکادمیک اینفو راهنمای عمیقی از بهترین منابع و لینک‌های یک حوزه موضوعی خاص است. به وسیله این سایت می‌توانید لیستی از مفید‌ترین وبسایت‌ها برای تحقیق و پژوهش بیابید.
گوگل اسکالر
همان‌طور که از نامش پیداست گوگل اسکالر موتور جستجوی دانشگاهی از خانواده گوگل است. گوگل اسکالر مخصوص برای جسجوی نوشته‌های علمی طراحی شده است و شما را در یافتن اطلاعات مرتبط از جهان تحقیق‌های علمی یاری می‌دهد. با گوگل اسکالر می‌توانید منابع گوناگونی چون پایان‌نامه‌ها، مقاله‌ها، کتاب‌های، انواع چکیده‌های ناشران مختلف دانشگاهی، انجمن‌های علمی، دانشگاه‌ها و دیگر وبسایت‌ها را بیابید. در می 2014 تخمین زده شد که گوگل اسکالر حاوی 160 میلیون مدرک است.
در نگارش مطالبی از جمله نوشتن مقاله‌یتان را با گوگل اسکالر شروع کنید  و آمورش جستجوی پیشرفته در گوگل اسکالر می‌توانید بیابید.
رف‌‌ سیک
رف‌ سیک موتور جستجویی با ظاهری ساده‌تر از گوگل است. رف وسک ادعا نمی‌کند که نتایجی بیشتر از گوگل ارائه می‌دهد. در عوض نتایجی که مربوط به علم، تحقیق و پژوهش نیست را حذف می‌کند. از بهترین ویژگی‌های رف ویک این است که می‌توانید اطلاعات مرتبط با حوزه تحقیق‌تان را بازیابی کنید و از دست لینک‌های تبلیغاتی رها شوید. با پایگاهی بیش از یک میلیارد سند، صفحات وب، کتاب‌ها، مجلات علمی، روزنامه‌ها، دانشنامه‌ها و مقالات آنلاین، رف‌ سیک همراه نهایی تحقیق دانشگاهی است.

مایکروسافت آکادمیک
مایکروسافت آکادمیک یکی از موتورهای جستجوی عالی از غول نرم‌افزاری مایکروسافت است. با این موتور جستجو قادر خواهید بود بیش از 80 میلیون نشریه را کاوش کنید. یکی از بهترین ویژگی‌های آن فراهم آوردن روند‌ها، نمودار‌ها و نقشه‌ها برای جستجوی دانشگاهی‌تان است.
نتیجه‌گیری
اگر می‌خواهید کارتان را با کیفیت انجام دهید، مطمئنا نیاز به گردآوری اطلاعات از منابع معتبر و مطمئن دارید. منابع بیان شده در بالا کمک بزرگی به شما در قوی ساختن تحقیق‌تان می‌کند. و در آخر اینکه با این‌ها می‌توانید پروژه‌ها و تکالیف‌تان را با کیفیتی عالی ارائه دهید.